top of page

Hvorfor lære om studieteknikk?

~ En innføring  ~

Om oss: Welcome

Studieplassen ønsker å hjelpe deg til å bli en toppstudent, ved å vise deg studieteknikker og vaner som virkelig utgjør en forskjell. De korte videoene (2-3 min) vil gi en god innføring i de ulike studieteknikkene.

Vi har satt oss grundig inn i alle de beste læringsteknikkene, og laget korte og presise oppsummeringer av alt du må vite for å bruke teknikkene effektivt. Alt av innhold er forskningsbasert og kvalitetssikret av læringseksperter.

Studieplassen har et responsivt design. Har du med deg mobilen, så har du med deg verktøyene du trenger for å lykkes med studiene.

Om oss: About

En kort historie

Studieplassen.no startet opp i 2012. En gruppe mennesker med bakgrunn fra ulike fagområder ønsket i utgangspunktet å utvikle en webapplikasjon for å fremme studieteknikker og studievaner. I utviklingsprosessen ble det gitt verdifull veiledning og støtte fra Innovasjon Norge. I 2017 ble applikasjonen videreført til en åpen løsning for alle som ønsker å lære mer effektivt. En engelsk versjon er også i full utvikling. Se mer på www.graduate101.com.

Om oss: About

Hvem er vi? Vi digger å lære nye ting.

Audun Kolstad er vår daglige leder og den som holder resten av oss på jorda. Han har 13 års erfaring med TV-produksjon fra tidligere, og er ansvarlig for alt av innholdsproduksjon i Studieplassen.

Fredrik Turner er initiativtaker og ildsjel. Uten han ville Studieplassen fortsatt bare vært et fysisk sted på lesesalen eller pulten hjemme på hybelen. Han er vår IKT-utvikler og har mange års erfaring innen e-læring og utvikling av web-applikasjoner.

Håkon Jørgensen er siviløkonom og hjelper oss med vanskelige ting som tall og penger. Han har prosjektledererfaring fra flere forskjellige felt, og er en nyttig mann å ha med seg på laget.

Thomas Nupen er sammen med Dennis vårt pedagogiske ekspertpanel. Thomas jobber i norsk skolevesen og har blant annet mottatt Holberg-prisen for det «beste pedagogiske undervisningsopplegget». Fagfeltet hans er innen media, noe som også kommer oss til gode.

Dennis Congos er en amerikansk læringsspesialist som har gitt ut flere bøker om læringsteknikk. I 2013 vant han den prestisjetunge prisen “Commitment to Excellence in Academic Support” ved ACPA (American College Personnel Association). Han er tilknyttet University of Central Florida, USA. Vi er heldige og får bruke han og hans materiale i videoene våre.

Ragnhild Wennberg er den som kom sist med i Studieplassen og prøver å koordinere prosjektet. Hun er utdannet innen kommunikasjon, og skriver sin masteroppgave om Studieplassen.


Ønsker du å være med på laget?

Er du en pedagog eller giret på å lære nye ting? Har du noen gode studietips eller studieteknikker som bør deles med andre?

Kom igjen, da vel. Vi vil ha deg med på laget. Ta kontakt: post@studieplassen.no eller mobil 936 64 950.

Om oss: About
bottom of page